Zazenkai

Zazenkai er en kortere retreat som vanligvis går over en helg. Den er mindre omfattende enn en sesshin og den direkte oversettelsen er å komme sammen for meditasjon. Programmet består av sittende og gående meditasjon, resitasjon, foredrag samt formelle måltider. Vi begynner på morgenen og holder på utover ettermiddagen og kvelden. På nettene sover vi hjemme.

 

Neste zazenkai

Neste Zazenkai blir 26.-27. oktober. Shingen kommer fra Berlin oh older foredrag om Living a zen life - the final instructions of zen master Kozen Daito.

Tider, pris og betaling


Lørdag – 09:00 - 21:00
Søndag – 09:00 - 17:00
*endringer kan forekomme

ikke-medlemmer ordinær/redusert: 1500,-/1200,-
medlemmer ordinær/redusert: 1000,-/700,-

Det gis reduksjon til studenter og eventuelt andre som er dårlig bemidlede. Avgiften kan betales til konto 0530.56.62218 eller vippses til 24493

Viktig info før du melder deg på

For å kunne delta på en zazenkai er det ønskelig (men ikke et krav) at du har kjennskap til formen vi praktiserer. Kom gjerne innom en av våre ukentlige aktiviteter i forkant. Det vil bli gjort en gjennomgang av dagsprogrammet for førstegangs-zazenkaiere kl. 08:00 første dag. For deg selv og alle andre deltagere er det også et krav om grunnleggende mental og fysisk helse. Vi gjør oppmerksom på at senteret forbeholder seg retten til å avgjøre hvem som får plass, og at det er mange hensyn å ta. Erfarne og medlemmer vil som regel bli prioritert, men ingen regel uten unntak. Du stiller sterkere dersom du melder deg på tidlig. Hvis du er usikker eller har spørsmål så ta gjerne kontakt med oss før du melder deg på. 

Påmelding

Bruk skjemaet under for å melde deg på. Vennligst gi beskjed om evt. grunnlag for redusert avgift i kommentarfeltet. Det er muligheter for tilreisende og overnatte på senteret. Mer informasjon og detaljert plan vil bli tilsendt påmeldte 2 uker før start. Påmelding er først gjeldende etter betaling. Vi bemerker også egne regler for refusjon som følger infoskrivet du vil få tilsendt ved påmelding.
Ved spørsmål kontakt oss på post[at]rinzai-zen.no

 
 
 
Fra zazenkai 2018

Fra zazenkai 2018

 
Navn *
Navn